Posted on Leave a comment

Commander 2019 pre-orders

Commander 2019

Eind Augustus 2019 komen er 4 nieuwe Commander decks uit en daarom zijn ze nu alvast te bestellen als pre-order! Commander is een speltype van Magic waarbij iedereen een deck van 99 kaarten heeft met als “Commander” een legendary creature. Het is niet toegestaan om kaarten meer dan 1x in je deck te hebben met uitzondering van basiclands. En je mag in jouw deck alleen maar de kleuren spelen van de door jou gekozen commander.

Special voor dit speltype heeft Wizards of the Coast 4 nieuwe decks ontworpen, elk deck bestaat uit 100 kaarten waaronder 15 nog niet eerder uitgebrachte kaarten. Elk deck bevat drie nieuw foil Commanders.

Het is vanaf nu mogelijk om de nieuwe commander decks te pre-orderen, deze komen in 4 smaken:

Klik hier voor alle Commander regels, en klik hier voor alle andere decks die boosterbazaar.nl aanbied.

Leave a Reply